@

Recap

Pe 11 noiembrie, Bucharest Rebels va primi vizita EAFL Falcons, o selecţionată formată din echipele care activează în EAFL – Emirates American Football League, un campionat aflat la al 7-lea său sezon, care a reunit la start sezonul trecut 4 echipe.

CLASAMENTUL SEZONULUI TRECUT DIN EAFL

Încă de la începutul negocierilor pentru stabilirea datei partidei, am fost uimiţi de profesionalismul arătat de oaspeţii noştri. Reprezentantul pentru evenimente externe, Vlad Sorici din partea Rebels, şi omologul său, Shady Husein au pus la punct toate detaliile partidei, după care discuţia s-a purtat între preşedinţii celor două entităţi sportive: Bogdan Tudor, respectiv Dustin Cherniawski, din partea EAFL.

CORESPONDENŢA DINTRE CELE DOUĂ ECHIPE

Programul EAFL este unul care se ridică la cele mai înalte standarde internaţionale.  Nu mai puţin de 5 divizii împărţite pe criterii de vârstă i-au startul anual : PeeWee, 9-11 ani, Bentam , 12-13 ani, Junior Varsity 14-15 ani, Varsity, 16-18 ani şi Men, peste 19 ani. Toate aceste categorii de vârstă sunt reunite sub numele Falcons atunci când dispută meciuri internaţionale. Doar în luna octombrie, 3 dintre cele 5 selecţionate au disputat sau vor disputa partide internaţionale

Partida dintre Falcons şi Rebels nu va fi ultima pentru rebeli în acest an. Echipa are programat un turneu în Irlanda, la Atlantic Cup, unde va concura alături de cluburi din Franţa, Belgia şi Irlanda. Finalul anului se va face cu tradiţionala deja Rebels Winter Cup, ajunsă la cea de-a 5-a ediţie.

Declaratii inainte de meci:

  • “Imi doresc ca acest meci sa reprezinte un nou inceput, asa cum au fost deplasarile la Szeged si in Serbia, astfel Rebels sa inceapa drumul catre a fi o forta in zona Balcanica. Avem capacitatea umana, materiala si financiara pentru a cladi o echipa diferita de tot ceea ce a mai fost” – Bogdan Tudor, presedinte Bucharest Rebels.
  • “Ne bucura ca avem oportunitatea de a juca cu o echipa de talia EAFL Falcons. Intr-adevar este o perioada grea pentru noi deoarece incercam sa contruim ceva nou, astfel meciul va reprezenta nu doar un amical international ci si un prim test pentru noi ca si organizatie. Speram sa aratam ca am invatat din greselile facute in CNFA 2017, atat pe partea de organizare cat si in teren” – Florin Cojanu, antrenor principal Bucharest Rebels

Video

Details

Date Time Season
November 11, 2017 6:00 pm 2017

Venue

Complexul sportiv Ion Tiriac
Strada Ion Vlad, București, România

Results

Team1234T
EAFL Falcons168022
Bucharest Rebels66012

EAFL Falcons

Position Comp Att Yds Rec Rec Yds TD Int Lng Fum Lost
 0000000000

Bucharest Rebels

Position Comp Att Yds Rec Rec Yds TD Int Lng Fum Lost
 0000000000